S.T.A.R. digital osvojio nagradu Agency of the year u konkurekciji 130 globalnih agencija

11. i 12. lipnja održana je konferencija Digital Velocity u Londonu čiji je organizator američka tvrtka Tealium iz San Diega.
Digital Velocity vodeći je događaj za industriju podataka i digitalnih inovacija koji okuplja najvažnije brendove u maloprodaji, putovanjima i ugostiteljstvu, zdravstvu, izdavaštvu, ljepoti, financijskim uslugama te B2B sektoru. Svake godine, stotine klijenata, potencijalnih klijenata i strateških partnera okupljaju se kako bi učili i povezali se s liderima u industriji, stekli uvid u priče o uspjehu i pomaknuli granice te usmjerili svoje strategije prema upravljanju i korištenju podacima.

Tealium je lider u rješenjima za tag management, customer data platformu i orkestraciju podataka koji omogućuje globalnim tvrtkama da pametno korsite svoje podatke o klijentima i stvore više smislenih, relevantnih korisničkih iskustava u stvarnom vremenu.

Više od 800 klijenata diljem svijeta vjeruju Tealiumu u rješavanju problema fragmentiranosti podataka i izradnji jedinstvenog profila korisnika kako bi se kroz personaliziranu komunikaciju postiglo što bolje korisničko iskustvo.

Više na tportal.hr